Oyun Hamuru Hakkında Merak Edilenler

Oyun Hamuru Hakkında Merak Edilenler

Oyun Hamuru Nedir?

Oyun hamuru nedir diye soranlar için kısa bir özet geçelim. Oyuncak hamuru, her yaşta bireyin hobi olarak edinebileceği, oyuncak olarak kullanabileceği ve istediği şekle kolayca sokabileceği eğlence ürünüdür. Çocuklar için özellikle faydalı yönleri ile ön plana çıkmaktadır. Çocuklarımızın yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olur, el ve parmak kas gelişimine büyük oranda katkı sağlar.

Oyun Hamuru Kullanımı

Oyun Hamuru kullanımı tamamen sizin hayal dünyanıza kalmıştır. İstediğiniz şekli kolayca verebildiğiniz için son derece eğlendirici ve kişisel gelişime katkısı olan bir üründür. İster bir kalıp içinde şekil verin, ister parmaklarınızın büyüsüne kapılın isterseniz de renkleri birbirine karıştırıp şekil verin!

Özellikle çocukların kişisel ve el kaslarının gelişimine katkıda bulunmasından dolayı anaokulları kreşler, ilk-orta öğretim gibi eğitim alanlarında sıkça tercih edilmektedir. Tabi ki bu ürünümüzün üretimini yaparken çocuklarımızın da sağlığını düşündük!

Red Castle olarak, güvenliğinizi ön planda tutuyoruz. Ürünlerimiz CE belgeli ve TSE belgelerine uygun olarak üretilmiş olup, bu sayede çocuklarınızın sağlığı ve güvenliği her zaman korunur. Çocuk sağlığına zararlı hiçbir bileşen içermez. Ayrıca ürünlerimiz NON TOXIC (toksik olmayan maddeler içerir) zehirli madde içermez, böylece çocuklarınızın oyunlarının keyfini çıkarırken endişelenmenize gerek kalmaz.

Oyun Hamuru Yapımı

Egem grup olarak, oyun hamurlarını kendi üretim hanemizde hayata geçiriyoruz. Ürünlerimiz CE belgeli ve TSE belgelerine uygun olarak üretilmiş olup NON TOXIC (toksik olmayan maddeler içerir) zehirli madde içermez. Hem çocuklarımızın hem de sizlerin sağlığını ön planda tutuyor, size sadece eğlence kısmından keyif almanızı sağlıyoruz.

Oyun Hamuru renkleri bakımından birçok çeşide sahiptir. Kırmızı Şato size, mor-pembe-turuncu-yeşil-sarı-kırmızı renklerini sunmaktadır. Oyun Hamuru fiyatları bakımından çok geniş bir skalaya sahiptir. Oyun hamuru fiyatlarına, oyun hamuru çeşitlerine ve oyun hamuru renklerine https://market.kirmizisato.com/ adresimizden ulaşabilir, 3 güven içinde sipariş verebilirsiniz.

Oyun hamuru çeşitlerimizde adet satışı veya toplu satış imkânı da mevcuttur. Oyun hamuru tarifleri verilmeyen satıcıları tercih etmemenizi öneririz. Birçok kimyasal ve ucuz hammadde ile de üretimi gerçekleştirilen oyun hamurları hem sizlerin hem de çocuklarınızın sağlığını tehdit etmektedir.

Ürünümüz sağlığınızı düşünerek üretildiği için oyun hamuru markaları arasında en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başarmıştır. Sizler de hem kendinize hobi edinmek hem çocuklarınızın kişisel gelişimine katkıda bulunmak için avantajlı fiyatlarla internet sitemizden sipariş verebilirsiniz.